Vinterkläder

Sitter och spanar runt lite på vinterkläder just nu. Moa har det mesta nu som kan behövas, saknas bara nån varmare mössa eller så. Tindra behöver fortfarande en hel del. Jag har redan köpt en vinterjacka i svart denimmönster från Polarn o Pyret och skulle helst vilja ha ett par färgglada byxor att matcha med. Dessa är båda från Po.P och kostar 699 kr respektive 799 kr. Tycker de svarta är snyggare, men svart med svart känns lite trist. Den röda varianten fanns även i rosa, men de är redan slutsålda :(

 

Har kommit fram till att det blir en overall oxå. Skulle det hända en "olycka" så kan ju inte ungen gå utan ytterkläder hem från dagis eller vart man nu ska. Den första overallen är bara så snygg (jag vet, jag och svart), ett fynd (!) från Polarn o. Pyret för 1499 kr. Den rosa är ju lite färggladare och kostar en hundring mindre.

 

Lindex variant kostar 799 kr. Hade denna förra året och vi var väl egentligen nöjda med den, men tycker inte att den är nå snygg i år. Finns i svart och cerise. Den röda är Kaxs från Kappahl och kostar 699 kr. Har faktiskt aldrig tittat närmare på overaller från Kappahl och kommer nog inte göra det i år heller ;P

 

Didriksson har ett flertal modeller och det lutar nog åt att bli en av dem detta år. (Bilderna nedan är från Babyshop.se)

 
Kilimanjaro 999 kr                        Haig 899 kr


Vad kommer ni köpa för ytterkläder till barnen i vinter?


Kommentarer
Postat av: Elin, Albin & Ellas mamma

Jag kör mycket på didriksson men även Fix för dom har samma vattenpelare som pop men billigare. I slutet av förra vintern hade vi 8848 till Albin och den overallen kan han ha i år också. Den var toppen den med.

2011-08-31 @ 20:36:06
URL: http://elinnorgren.blogg.se/
Postat av: Emma

Anton& Vilma kommer att ha reima overaller(gjorde fynd tidigare i sommar på äldre modeller) + ett set med byxa och jacka från didriksson till Anton utifall det skulle hända en "olycka".



Jag har vart nöjd med FIX skalkläder men aldrig provat deras vinteroverall.

2011-08-31 @ 20:51:59
Postat av: Carro

Vi har precis beställt en overall från Lindberg till dottern. Nu funderar vi på mössa, vantar, tossor och allt annat som hör vintern till.. Vilken djungel :o)

2011-09-01 @ 12:09:43
URL: http://thep3npushers.blogspot.com
Postat av: jessamy

Hej. Har köpt en didriksson haig till min dotter. En mörklila :)

2011-09-04 @ 12:09:08
URL: http://jessamys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0