Hej!

Igår var det lite tyst här på bloggen, tror det var ett bra tag sen det gick en hel dag utan en endaste uppdatering. Vi hade nämligen en "bara vara" dag: gjorde inte mycket och bara det vi hade lust med. För min del innebar det bland annat en tupplur tillsammans med Moa i cirka två timmar efter lunch. Riktigt skönt och framförallt välbehövligt! Även om Moa sover bra om nätterna så vaknar hon ändå och ska äta runt två gånger varje natt och vissa dagar känns det mer än andra. Igår var helt klart en sådan dag.

Idag har vi haft besök av Frida och barnen. Riktigt bortskämda blev vi oxå, de hade med sig presenter till oss allihop. Tindra fick strumpor, Moa en klänning och jag lite fler Rosti-"bestick". Är så kul att se när barnen leker så fint med varandra :) De trotsade till och med vädret (öser ner här) och var ute och busade emellanåt. Bjöd på en egenkomponerad vanilj- och körsbärskaka till fika, så kom körsbären till användning oxå.


Moa fick en fin klänning från Parvel

Moa ligger och sover så ska passa på att mysa lite med Tindra i soffan framför Pippi. Ikväll får vi besök igen, måste passa på att umgås med Lisa & Mange innan de åker tillbaka till Göteborg!


Kommentarer
Postat av: Mimmi Naveed

Påminnelse om veckans blogg som sätts ingång idag.

Vinnaren får en länkning på 900+ bes.

Anmäl dig här: http://mimmiiiss.blogg.se/2011/july/bli-vecka-29s-blogg-5-vinnare.html#comment

2011-07-18 @ 18:02:23
URL: http://mimmiiiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0