Dopförberedelser

Bara drygt en månad kvar till dopet, dags att sätta fart! Moa måste prova dopklänningen, hoppas att hon kan ha den. Såg Kappahls dopklänning i deras vintageserie igår och den var ruskigt fin. Har Moa växt ur den vi har så blir det den istället! Tänkte att det skulle vara rosa-vitt tema så har funderat över vad som ska bakas i flera dagar nu. Ska fundera lite till =) Beställde lite muffinsformar från kakburken.se i alla fall, så nått har jag gjort =)

Kommentarer
Postat av: Carro

Vi har köpt den ifrån Kappahl, den är verkligen SÅ fin. Hänger i hallen och jag ler varje gång jag går förbi.. Vi ska ha dop den 29 maj, känns som om jag inte kommit någonstans i förberedelserna..

Kram Carro

2011-05-06 @ 10:17:47
URL: http://thep3npushers.blogspot.com
Postat av: Maria

Förstår att du gör det, den är verkligen jättefin! Speciellt med de söta tillbehören... Men, om den vi har passar så känns det inte motiverat att köpa en ny bara för att den är ruskigt fin! Blev lite smått avis nu på Rebeccah ;P (hoppas jag stavade rätt)

2011-05-06 @ 21:03:44
URL: http://franhallonet.blogg.se/
Postat av: Carro

Minus ett H så var det rätt.. :o) Håller med om att det är helt onödigt om man redan har en.. Vi gick ju från 0 till 1 vilket kändes lite mer prisvärt.. Dessutom betalade mormor ;o)

2011-05-10 @ 07:18:05
URL: http://thep3npushers.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0